Aktuellt

JUST NU HALVA PRISET PÅ BÄNKSKIVOR I STEN, TRÄ och LAMINAT


Funderar du på en stenskiva
till ditt nya kök?

 

Snyggt, lättskött, värmetåligt och evigt. Just nu till ett riktigt bra pris!

Om du gillar sten gäller det att slå till just nu. Vi bjuder nämligen på 50 % av materialkostnaden.

Jo, det är sant. Föredrar du stavlimmad massivträ eller kanske en bänkskiva i laminat, gäller samma erbjudande. Halva priset på materialet!

När du köpet ett kök för minst 79 000 kr bjuder vi på halva bänkskivan. Du väljer fritt bland granit, diabas, kvartskomposit, marmor, kalksten, trä,laminat och HI-MACH.

Vi samarbetar med Landernäs Marmor i Lund som levererar skivor i sten. De kommer hem till dig när de nya bänkskåpen är monterade, gör en digital avmätning så skivan passar exakt och efter 6 - 8 tillverkningsdagar, dessutom monterar den nya skivan med hjälp av ny teknik och de trevligaste montörerna du kan tänka dig.

Våra skivor i trä och laminat kommer från LG Collection i Nässjö och beställs i rätt mått med anpassning på plats av montören. 

Erbjudandet gäller enbart våra kunder i Skåne och kan kombineras med halva priset på utvalda diskhoar - bl a från Blanco. Rabatten gäller endast materialet, ej bearbetningar, kanter, montering eller urtag. Sista dag för beställning är den 30 okt 2014.

Vill du veta mer om varför granit är så tåligt, lättskött och lämpligt som bänkskiva i kök?

Läs mer på vår blogg.

Välkommen till våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp!

ÄR DU EN KÖKSSÄLJARE?

VI SÖKER EN ERFAREN KÖKSSÄLJARE!

 

Smedstorp Kök tillverkar skräddarsydda kök för höga krav.Till vår butik i Helsingborg söker vi

 

EN ERFAREN KÖKSSÄLJARE

Arbetar du redan i köksbranschen? Har du lång erfarenhet av försäljning, gillar inredning och kan på bästa sätt presentera kökslösningar som hjälper din kunds behov och situation? Kan du arbeta med digitala ritningar och genomföra en säljförhandling? Då vill vi gärna se dig som vår medarbetare! 

Är köksinredare ditt nya jobb?

Din roll som kökssäljare innebär att du arbetar med privatpersoner genom möten i butiken och även genom hembesök och kontrollmätningar. Du gör ritningar i Winner och presenterar snygga och välplanerade förslag på kök. I kombination med att få nöjda kunder är ditt främsta fokus att uppnå försäljningsresultat. Du arbetar butikstider kl. 10 -18 vardagar och tre lördagar i månaden kl. 10 – 14 enligt schema.

 

Du bygger en relation baserad på förtroende. Det gäller att ha täckning för vad du säger. Och alltid kunna leverera dina löften. Du kan hantera långa säljprocesser och har ett stort intresse för människor. Som person är du serviceinriktad, har ett mycket bra ordningssinne och kan lösa problem som hastigt dyker upp.

 

Vi kan erbjuda ett självständigt arbete i en trevlig miljö med stöd av en stabil organisation, bra gemenskap och ett växande familjeföretag. Vi tror på din förmåga och ger dig ett fritt arbete med goda förutsättningar. Du får stöd av en orderavdelning som sköter mycket av administrationen och kan ha fullt fokus på kundens behov genom hela processen från första utkast till färdigt kök.


Vi ser gärna att du drivs av ett genuint engagemang. Du gillar utmaningar och klarar att bli bedömd efter hur du presterar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och din förmåga att komma till avslut med köksaffären. Körkort och tillgång till bil vissa dagar är ett krav för tjänsten.

 

Tillträde i november och lön efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med ett personligt brev och ett aktuellt CV senast 7 september 2014. 

 

Välkommen med din ansökan här

 

Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Luigi Bellan tel 070 – 497 10 62.

 

Smedstorp Kök vårdar det gamla hantverket. Vår inriktning på gedigna kvalitetskök med egen tillverkning av skräddarsydda lösningar lockar en växande privatmarknad. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare.

Vi har tillverkat våra kök mitt på det vackra Österlen sedan 1945. 

Vårt snickeri verkar i Smedstorp där äppelträdens blomning inspirerar på vårkanten, näktergalen sjunger på sommaren och det fantastiska ljuset ger lust och motivation. Därför är vi varsamma med vår natur. Vi väljer alltid våra underleverantörer med stor hänsyn till miljön och arbetar med miljömärkta råmaterial. 


Våra kök har fått namn efter skånska slott och herresäten. Mat och tradition hör tydligt ihop – inte bara i Skåne.

STARKA LÅDOR SOM SVÄVAR

Ett helt nytt lådkoncept


Legrabox - prisbelönad design med skenor som svävar 

Årets nyhet i våra kök är det nya lådkonceptet Legrabox. En helt ny låda, extra rymlig i snygg prisbelönad design, tillverkad i stabil dubbelmantlad epoxilackad metall.

Visst är den snygg? Men det bästa är känslan när du drar ut den. Den svävar. Helt nya stomskenor och skenor med dolt kullager ger en tydlig skillnad när du drar ut lådan. Även fullastad med tunga grytor och porslin, känns den lätt. Dessutom glider den igen när du ger den en liten knuff.

Lägg till elektronisk öppning så behövs inget handtag, lådan öppnas när du nuddar med knät!

 

     

Den nya lådan Legrabox är extra rymlig med en bärkraft som förvånar. En låda klarar en belastning
70 kg i bredd 80 cm. Lådan finns med dold innerlåda, i olika bredder och höjder och även som utdragsback. 
 

       

En av hemligheterna är de nya skenorna. Med ny teknik och en förbättrad kullagerlist, glider lådan
mjukt och säkert. Naturligtvis stängs den av sig själv när du ger den en knuff. Den svävar!

 

Legrabox  i mellangrått. Rymligare och bättre förvaring, här med besticksfack och redskapsavdelare.

 

  

 Magnetiska avdelare som suger sig fast i lådans sidor - enkelt att flytta runt!

 

 

 

Välkommen in i våra butiker och kika på de nya lådorna!

Ny kökskatalog full med inspiration!

Snygga lantkök, fina snickeridetaljer och många nya funktioner! 

I vår nya kökskatalog bjuder vi på många nya idéer och lösningar. Lantkök med känsla för traditioner, skräddarsydda kök i gedigna naturmaterial och bra funktioner som gör livet i köket lättare och roligare.

Vår nya kökskatalog är full med inspiration!
Klicka på bilden ovan och bläddra. Den
tryckta katalogen med snygga bilder
hämtar du i någon av våra butiker.
Välkommen in! 

Vi är först i Sverige med ett helt nytt lådkoncept. Nya glidskenor i metall med dolt kullager garanterar en svävande gång och bättre mjukstängning. Lådan är större än tidigare och klarar tyngder som imponerar. En låda i 80 cm bredd kan lastas med tunga stekgrytor och stora pannor utan problem. Lådan klarar en tyngd på 70 kg!

I katalogen presenterar vi även de nya lantköken Falsterbo och Sofiero med de rätta detaljerna. Falsterbo i en ny snygg målad mellangrå nyans, ser du på omslaget.

Välkommen in till någon av våra butiker för att hämta din kökskatalog med inspirerande bilder fotograferade hemma hos våra kunder.

Du kan även klicka på bilden här till höger för att bläddra i en lågupplöst nätversion. 

SVANENMÄRKT

VI ANVÄNDER SVANENMÄRKT material till våra stommar!

 

Materialet i våra vita stommar klarar de hårda miljökrav som ställs på en produkt för att den ska få kallas Svanenmärkt.

 

Svanen är en av världens tuffaste miljömärkningar och administreras i Sverige av SIS miljömärkning. Arbetet finansieras genom anslag från riksdagen och genom avgifter från tillverkare. Svanen är opartisk och har heller inga bransch- eller vinstintressen.

 

Det betyder att du gör ett klimatsmart val när du beställer ett kök från Smedstorp.

 

Vi finns nära dig. Inga långa transporter med hög miljöpåverkan.

 

Inga material som inte klarar våra tuffa lagar om farliga tillsatser eller tungmetaller. Dessutom har vi exempelvis återgått till att måla våra luckor
med en sidenmatt pigmentrik färg och tagit bort de miljöskadliga högblanka polyuretanlackerna.

 

Vi är måna om vår bokskog, havet, de skånska rapsfälten och de blommande äppelodlingarna här på Österlen.

 

Det är något vi är stolta över att kunna vara med om att bevara.