Skandinavisk design og håndværk siden 1945

Smedstorp leverer skræddersyede køkkener i høj snedkerkvalitet - skabt til at holde i mange år. Fabrikken ligger i Österlen i det sydlige Skåne, og er repræsenteret med forhandlere i Danmark og Sverige. Med dygtige medarbejdere fra både Sverige og Danmark trækker vi på vores fælles,  nordiske og stolte design- og håndværkstraditioner i produktionen af alle vores køkkener.

Historien


Smedstorp Snedkeri blev gundlagt helt tilbage i 1945. Dengang var vi et møbelsnedkeri, som fremstillede køkkener i hånden med manuelle processer. Selvom produktionen løbende er blevet optimeret med de nyeste maskiner, arbejder vi stadig ud fra de oprindelige dyder og principper, hvor kvalitet, faglig stolthed og kunden er i centrum.

Tradition og fornyelse

Vi dyrker det gode håndværk i samspil med en effektiv og moderne produktion. Derfor kan vi levere skræddersyede løsninger i høj kvalitet til en fornuftig pris, som er lokalt produceret i Øresundsregionen. Vi er bevidste om vores historie, som strækker sig tilbage til 1945, og samtidig sørger vi for at forny vores produkter. På den måde trækker vores sortiment både på traditionelt håndværk som perlespor og malede fyldningslåger og på helt moderne og minimalistiske designprincipper. Det har vi mulighed for, fordi vi driver en produktion med høj forædlingsgrad, hvor vi producerer de fleste elementer fra bunden lokalt på vores fabrik i Smedstorp.

Find nærmeste forhandler

Få hjælp af en af vores dygtige forhandlere til at vælge det helt rigtige køkken.

Find forhandler

Lad dig inspirere

Se vores mange snedkerløsninger, som vi har delt på Instagram